Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Οι μηχανικές μεταβολές του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται πίσω από το έργο του ανεμιστήρα

Ventilator-challenge-UK-logo

Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω για ένα άλλο πρόγραμμα ανεμιστήρα του Ηνωμένου 

Ονομάστηκε Consortium VentilatorChallengeUK, οδηγείται από τον Dick Elsy (δεξιά), Διευθύνοντα Σύμβουλο του Catapult, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ανέβαλε τη συνταξιοδότησή του εξαιτίας της επιδημίας 19.

Η κοινοπραξία, την τελευταία εβδομάδα, έχει ερευνήσει την παραγωγή σχεδίων αναπνευστήρα που προορίζονται να ανταποκριθούν στις προδιαγραφές υψηλού επιπέδου «ταχύτατα κατασκευασμένο σύστημα αναπνευστήρων» [RMVS] που έχουν αναπτυχθεί από τον ρυθμιστικό οργανισμό φαρμάκων και προϊόντων υγείας [MHRA], σύμφωνα με το Catapult.


"Η ρυθμιστική αρχή έχει συμμετάσχει παντού και αναμένουμε ένα απλό και πολύ γρήγορο ρυθμιστικό σήμα μετά τον τελικό έλεγχο", σύμφωνα με το Catapult. "Οι εταιρείες της κοινοπραξίας έχουν πλέον λάβει επίσημες παραγγελίες από την κυβέρνηση που υπερβαίνουν τις 10.000 μονάδες. Η κοινοπραξία θα επιταχύνει την παραγωγή ενός συμφωνημένου σχεδιασμού, βασισμένου στις υπάρχουσες τεχνολογίες, που μπορούν να συναρμολογηθούν από υλικά και εξαρτήματα στην τρέχουσα παραγωγή. "

Στο πλαίσιο της κοινοπραξίας είναι κατασκευαστής ιατρικών αναπνευστήρων, οι οποίοι θα λάβουν υποστήριξη κατασκευής για την κλιμάκωση της παραγωγής ενός υπάρχοντος σχεδιασμού αναπνευστήρα, ο οποίος έχει πλήρη ρυθμιστική έγκριση.

Η κοινοπραξία ζητά να μην επιχειρήσει κανείς να επικοινωνήσει άμεσα με τις προσφορές βοήθειας, αλλά να ζητήσει να επικοινωνήσει μέσω αυτής της ιστοσελίδας της κυβέρνησης. "Αυτό σημαίνει ότι εάν χρειαστούμε βοήθεια, θα μπορέσουμε να το πιάσουμε μέσω αυτού του μηχανισμού και εν τω μεταξύ θα μπορέσουμε να εστιάσουμε όλες τις ενέργειές μας στο επείγον έργο της παραγωγής".

Η κοινοπραξία VentilatorChallengeUK:

Με υποστήριξη από

Συνδέσεις

Η προδιαγραφή αναπνευστήρα MHRA RMVS είναι εδώ. Υπάρχει μια δεύτερη προδιαγραφή MHRA, ελάχιστα πρότυπα για ένα σύστημα συνεχούς θετικής πίεσης των αεραγωγών (CPAP) εδώ. Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον spec VentilatorChallengeUK δουλεύει.

Ο πρότυπος αναπνευστήρας BSI διατίθεται δωρεάν εδώ.

Επίσης, δείτε αυτό το βίντεο για τον πρωτοποριακό αναπνευστήρα JCB, Dyson, Technology Partnership CoVent.