Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Piw-powered Quad NAS με Radda SATA HAT

Το Dual / Quad SATA HAT έχει σχεδιαστεί για το Raspberry Pi 4 καθώς και το ROCK Pi 4 και το Penta SATA HAT έχει σχεδιαστεί μόνο για ROCK Pi 4.

Διπλό / τετράγωνο SATA HAT

Quad sata hat angle.png

Το Dual / Quad SATA HAT χρησιμοποιεί τα λεωφορεία USB3 στο Raspberry Pi 4 ή ROCK Pi 4, διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Για HDD 3,5 ιντσών, απαιτείται ένας τυπικός τροφοδότης ATX για την τροφοδοσία του σκληρού δίσκου και του ίδιου του Raspberry PI. Με 4 σκληρούς δίσκους 3,5 ιντσών, ο PSU θα πρέπει να είναι 60W ή περισσότερο.


Quad sata hat 35 hdd.jpg

Για σκληρούς δίσκους 2,5 ιντσών, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τον προσαρμογέα τροφοδοσίας USB PD / QC (ο τροφοδοτικός ρεύματος 30W είναι αρκετός) για να τροφοδοτήσετε το HDD / SSD και το Raspberry Pi 4.

Quad sata hat 25 hdd.jpg

Εκτέλεση

Το Quad SATA HAT χρησιμοποιεί δύο υψηλής απόδοσης JMS561 (μία JMS561 για Dual SATA HAT) που παρέχει απόδοση ανάγνωσης / εγγραφής έως και 400MB / s με τέσσερις δίσκους σε λειτουργία RAID0.

Penta SATA HAT

Penta sata hat angle.png

Το penta SATA HAT χρησιμοποιεί το M.2 / PCIe σε ROCK Pi 4 για να επεκτείνει μέχρι και 5x SATA θύρες, λειτουργεί μόνο για ROCK Pi 4. Εμείς προσαρμόζουμε τέσσερις εσωτερικούς SATA και ένα eSATA σχεδιασμό που καθιστά τη σύνδεση ευέλικτη αν ο χρήστης θέλει χρησιμοποιήστε εξωτερικούς δίσκους.

eSATA

Penta sata hat eSATA.png

Για να αξιοποιήσουμε πλήρως την 5η SATA, εφαρμόσαμε έναν σύνδεσμο eSATA, ο οποίος μπορεί να εξάγεται από τη θήκη. Το eSATA παρέχει δεδομένα και ισχύ με ένα μόνο καλώδιο, μπορεί να οδηγήσει άμεσα τον σκληρό δίσκο 3,5 ιντσών.

Εκτέλεση

Το PATA SATA HAT τροφοδοτείται από το JMB585 με 2 λωρίδες 5Gbs PCIe λεωφορείων με εύρος ζώνης έως 10Gbps. Με 5 μονάδες SSD συνδεδεμένες σε λειτουργία RAID0, μπορούμε να επιτύχουμε μέχρι 803MB / s Ταχύτητα.

Penta sata hat 35 hdd.png

SATA HAT Top Board

Για να παρακολουθήσουμε τους σκληρούς δίσκους και να δείξουμε κάποιες βασικές πληροφορίες για τους σκληρούς δίσκους, σχεδιάσαμε μια κορυφαία πλακέτα, η οποία παρέχει έλεγχο ανεμιστήρα, πληροφορίες διεύθυνσης IP και ένα κουμπί για Powering Off ή λειτουργίες του πελάτη. Ένα καλώδιο ευελιξίας συνδέεται από το SATA HAT στην κορυφαία πλακέτα.

Sata hat top board.png

Υποστήριξη λογισμικού

Παρέχουμε ένα πακέτο Debian για τον έλεγχο και την παρακολούθηση του SATA HAT. Οι χρήστες Raspberry Pi 4 ή ROCK Pi 4 μπορούν να εγκαταστήσουν το πακέτο με μία γραμμή ακολουθώντας την εντολή:

Η υπόθεση

Για να κάνουμε το ζωντανό εύκολο και καλύτερο, σχεδιάσαμε μια πλήρη μεταλλική θήκη για το SATA HAT με το Raspberry Pi, το οποίο μπορεί να χωρέσει μέχρι και τέσσερις HDD 2,5 ιντσών και το κορυφαίο board.

Quad sata case coke.jpeg