Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Η Melexis εγκαινιάζει τον αισθητήρα IC Hall Effect για ηλεκτρικό υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης

Με θερμοκρασία λειτουργίας μεταξύ -40 ° C℃  και 160 ℃, η εταιρεία λέει ότι η συσκευή συνδυάζει υψηλή γραμμικότητα με εξαιρετική θερμική σταθερότητα, συμπεριλαμβανομένης της χαμηλής μετατόπισης και της μετατόπισης της ευαισθησίας.

Ήταν dπου αναπτύχθηκε ως στοιχείο ασφαλείας εκτός περιβάλλοντος (SEooC), και συμμορφώνεται με το πρότυπο ISO 26262 και το βαθμό AEC Q-100 0. hall-effect

Υποστηρίζοντας το επίπεδο λειτουργικής ασφάλειας ASIL-C σε ψηφιακή (SENT ή SPC) λειτουργία και ASIL-B σε αναλογική λειτουργία, το IC μπορεί να ανιχνεύσει εσωτερικές βλάβες και να εισέλθει σε ασφαλή κατάσταση για να αποτρέψει την ακούσια συμπεριφορά του οχήματος.


Η συσκευασία TSSOP-16 περιλαμβάνει επίσης δύο εφεδρικές μήτρες για την υποστήριξη εφαρμογών που είναι κρίσιμες για την ασφάλεια, όπως συστήματα διεύθυνσης και πέδησης.

Το IC-Hall μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις χρήσης αίσθησης θέσης αυτοκινήτου και βιομηχανικής χρήσης χωρίς επαφή, όπως αισθητήρες ροπής τιμονιού, επιταχυντές, φρένο ή συμπλέκτη, αισθητήρες απόλυτης γραμμικής θέσης, αισθητήρες επιπέδου πλωτήρα, ποτενσιόμετρα χωρίς επαφή, αισθητήρες θέσης γωνίας και αισθητήρες θέσης μικρής διαδρομής.

Η προγραμματιζόμενη περιοχή μέτρησης και η βαθμονόμηση πολλαπλών σημείων επιτρέπουν την ευελιξία και η ποικιλία των πρωτοκόλλων εξόδου επιτρέπει σε ένα IC να χρησιμοποιείται σε πολλαπλές εφαρμογές.

Το σύντομο πρωτόκολλο κώδικα PWM επιτρέπει την λήψη μετρήσεων και τη μετάδοση μετά την ανίχνευση παλμού σκανδαλισμού.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τέσσερις αισθητήρες μπορούν να συγχρονιστούν μέχρι 2kHz, επιτρέποντας ταυτόχρονες μαγνητικές μετρήσεις με ντετερμινιστική καθυστέρηση.

Επιπλέον, υποστηρίζει ο Melexis, το IC διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης και χαμηλό θόρυβο, επιτρέποντας υψηλές ταχύτητες βρόχου ελέγχου.

Η συσκευή διαθέτει επίσης προγραμματιζόμενο αριθμό αναγνώρισης 48 bit.

Σε τυπική θερμοκρασία λειτουργίας και σε τυπική τάση τροφοδοσίας μεταξύ 4,5-5,5, η τυπική συχνότητα ρολογιού είναι 24MHz με ολική μετατόπιση ± 3,5%.

Η συσκευή μπορεί να διατηρήσει μια τάση τροφοδοσίας 28V έως 48 ώρες ή 37V έως 60 δευτερόλεπτα, αλλά η εταιρεία λέει ότι η έκθεση σε απόλυτες μέγιστες συνθήκες αξιολόγησης για παρατεταμένες περιόδους μπορεί να επηρεάσει την αξιοπιστία.