Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Close
Συνδεθείτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

500W PSU για θαλάσσια φορτία

PRBX-PR-2002_ENMA500D242x27-CC

Η θήκη ENMA500D24 / 2 × 27-CC, που διανέμεται με ονομαστική τάση 24V (18 έως 36V), παρέχει δύο απομονωμένες έξοδοι 27Vdc 20A.

Droop σε 10V για 10s μπορεί να φιλοξενηθεί, και η απόδοση είναι> 85%.

Όταν δεν απαιτείται πλεονασμός αλλά η εφαρμογή χρειάζεται δύο ανεξάρτητες έξοδοι, το 540W μπορεί να χωριστεί μεταξύ των δύο εξόδων 27V σε οποιαδήποτε αναλογία.


Προστατεύεται από αντίστροφη πολικότητα εισόδου, βραχυκύκλωμα εξόδου, υπερθέρμανση, υπερβολική τάση και υπερβολική τάση και έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το EN60068-2-x και συμμορφώνεται με το πρότυπο ασφαλείας EN 60950.

Στεγανοποιημένη σε θήκη IP56 για αντοχή σε ψεκασμούς υψηλής πίεσης και βαρέος νερού, ο PSU διαθέτει εξωτερικές ψήκτρες για τη θερμική ανταλλαγή μεταξύ εσωτερικών εξαρτημάτων και εξωτερικού χώρου.

"Τα πλοία και τα πλοία είναι γεμάτα από ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό που απαιτεί ισχυρή και ασφαλή τροφοδοσία", δήλωσε ο Powerbox. "Παρόλο που πολλές εφαρμογές μπορούν να τροφοδοτούνται από θαλάσσια πιστοποιημένα εμπορικά τροφοδοτικά off-the-shelf, άλλα είναι πολύ συγκεκριμένα, απαιτούν μοναδικές λύσεις ισχύος σχεδιασμένες να συνδυάζονται με την τελική εφαρμογή".

Οι σερβοκινητήρες που χρησιμοποιούνται για την λειτουργία «βαλβίδων ταχείας μεταγωγής» για λόγους ασφαλείας σε αντλίες έγχυσης καυσίμου, με δυνατότητα πρόβλεψης προπέλας και ελέγχου κινητήρα είναι μερικές από τις εφαρμογές στις οποίες η εταιρεία στοχεύει λέγοντας: «Καθώς η αποτυχία απλά δεν αποτελεί επιλογή σε τέτοιους τύπους του εξοπλισμού, οι κατασκευαστές βαλβίδων ταχείας μεταγωγής χρησιμοποιούν συχνά δύο ανεξάρτητα τροφοδοτικά για να εγγυώνται πλεονασμό. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο εξοπλισμός είναι εγκατεστημένος σε πολύ συμπαγή και σκληρά περιβάλλοντα, αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για τον εγκαταστάτη. "